8 Mart Dünya Kadınlar Günü, karanfillerle Hastanede kutlandı.
08 Mart 2018

Hastanede görev yapan bayan doktor, ebe, hemşire, sekreter, temizlik personeli , diğer sağlık çalışanları ve hastaların, 8 Mart Dünya Kadınlar günü, karanfillerle kutlandı.

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen kutlama etkinliğine, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan, Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık Özkan, Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Hakan Bingöl, Sağlık-Sen İl Başkanı Rıfat Kaya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Cem Karanfil, , Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Karanfil, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Şahin Tüysüz, Müdür yardımcıları ve sendika yöneticileri katıldı.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan ve beraberindekiler, hastane görev yapan hemşire, ebe sekreter, temizlik personeli ve bayan sağlık çalışanlarını tek tek ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü karanfille kutladı.

#8MartDünyaKanınlarGünü
#Aksarayİsm