4924 SÖZLEŞMELİ TABİP YERLEŞTİRME SONUCU
20 Ekim 2017

4924 SÖZLEŞMELİ TABİP YERLEŞTİRME SONUCU

“4924 sayılı Eleman Temininde Güçlük Çekilen Yerlerde Sözleşmeli Sağlık Personeli Çalıştırılması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’a” ve Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2017/3 sayılı Genelgesine göre Merkez Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan Dr.Volkan KÖSE ile Güzelyurt İlçe Devlet Hastanesinde görev yapan Dr.Aytekin ÖZDİL Gülağaç Toplum Sağlığı Merkezini tercih etmişlerdir.

İlgili Genelge’nin 8. Maddesine istinaden; Dr.Volkan KÖSE’nin Merkez ilçede görev yapması, yerleştirmede öncelikle kadrosu İl merkezinde olan personelin dikkate alınması, bu şekilde yerleştirme yapılamazsa diğer ilçelerden başvuran personelin yerleştirme işlemi yapılması gerektiğinden;

Merkez Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan Dr.Volkan KÖSE’nin Gülağaç Toplum Sağlığı Merkezine 4924 sözleşmeli tabip olarak atanmış, Güzelyurt İlçe Devlet Hastanesinde görev yapan Dr.Aytekin ÖZDİL’in sadece Gülağaç Toplum Sağlığı Merkezini tercih etmesi nedeniyle ataması yapılmamıştır.