Müdürlüğümüzce ihale işlemleri gerçekleştirilen "Gülağaç İlçe Devlet Hastanesi Acil Servis Düzenlemesi" yapım işi tamamlandı
21 Ağustos 2023

Hastanemiz Acil Servisinin genişletilmesi tadilatı/projesi kapsamında, acil servis düzenlemesi, acil servis kapılarının değiştirilmesi, tıbbi ve tehlikeli atık alanı oluşturulması, acil servis gözlem odalarının genişletilmesi, depo alanları ve atıl alanların düzenlenmesi, dış kapı merdivenlerinin yenilenmesi, fotoselli kapı takılması gibi çalışmalarla doktor ve hemşirelerimizin, hastalarımızı takibini kolaylaştıracak hale getirilmesi işlemleri bitirilmiştir. Ayrıca  gözlem odalarına oksijen sistemi kurulmuş, hasta bekleme alanı oluşturularak laboratuvarımız daha geniş bir alana kaydırılmış ve böylece yöre halkına ferah bir ortamda daha kaliteli hizmet verilecektir. Emeği geçen sağlık çalışanlarımıza ve tadilat sürecince hoşgörüsü için yöre halkına teşekkür ederiz.