SULTANHANI İLÇE ENTEGRE HASTANESİ ZİYARETİ
03 Ekim 2022

Sultanhanı Kaymakamımız Sayın Hasan Hüseyin ALPASLAN ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Abdullah GÜLEÇ yakın zamanda açılması planlanan Sultanhanı İlçe Entegre Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Hastanemiz 10 Yataklı Entegre İlçe Hastanesi olup beraberinde Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun bir arada olduğu, 4.743,00 M2 arsa alanı üzerine, 1.050,78 M2 bina oturum alanı ve toplam 3.143,03 M2 kapalı alana sahip Bodrum, Zemin ve +1 olmak üzere 3 kattan oluşmaktadır. Sağlık tesisimizde Acil Servis, Poliklinik Hizmetleri, Röntgen, Laboratuar, Diş Polikliniği, Aile Hekimliği Birimleri, Ambulans Hizmetleri, bütün birinci basamak koruyucu sağlık hizmetleri verilecektir.

SULTANHANII.jpeg